Ett barns önskemål.

 

William tycker att jag borde skaffa mig en Borat-baddräkt jag vet inte riktigt om jag håller med honom.
Jag menar så illa vill inte ens jag mina medmänniskor.

William har även en plan; Om man köper den till någon blir personen tvungen att använda den…
Jag vet inte om jag ska ta hans plan som ett hot eller ett skämt?!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Ett barns önskemål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: