Söndagar, jag vet inte hur era söndagar är men mina vill jag ta vara på. Söndagar är den dagen i veckan när jag oftast blir stressad över att helgen strax är över.
William som har sportlov ska åka till sin pappas farmor och farfar idag för att sova där tills imorgon. Jag ska jobba hela veckan men det känns helt okej, sportlovet är faktiskt en ganska skön tid att jobba på ett avbryt från den dagliga verksamheten i jobbet.

På tisdag och onsdag går William på fritids och på torsdag ska han på begravning. Björns morfar gick bort här för ett par veckor sedan och begravningen är på torsdag och där vill William vara med.
På fredag ska William följa mig till jobbet, om en för bara ett par timmars skull men ändock kul för honom. Tänkte gå till kupolen efteråt och ta en liten mysdag bara jag och han.

Men nu ska jag ta och göra söndag. Får se vad dagen kommer erbjuda.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: