Värdefulla tiden.

Orkade inte blogga något mer en på morgonen igår gjorde helt enkelt så att jag prioriterade att kolla på american horror story istället, orkade inte kolla the walking dead kanske börjat tröttna på den serien? Får se om jag tar den i helgen istället. William ska med fritids till naturskolan idag och jag ska vara med mitt fritids och åka skridskor eller jag ska inte åka men barnen ska.
När jag kommer hem idag ska jag på en smakprovning av produkter blir nog kul. Strax kommer bussen så, puss så länge!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: