Haft en utedag på jobbet i det helt underbara vädret. Riktigt med vår ute och jag har njutit som bara den. Dock sa Björn att det skulle bli -20 på måndag och då bryter jag nog ihop lite smått tror jag. Burr, Burr! Vill inte ha mer kyla nu, det räcker med hur de varit länge nog nu!

William sover så klart, imorgon är det fredag och after work med jobbet, kommer bli trevligt.

Äh orkar inte skriva mer så går och lägger mig nu. Tur med helg för då orkar jag skriva mera nu har jag mest haft huvudvärk sedan jag kom hem men den ska nog lätta efter lite sömn.

Just ja, såg the lying game och avsnittet var så bra. Jag hoppas verkligen att den inte läggs ner för den likt Pretty little liars är verkligen serier jag älskar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.