Måndag, tisdag, onsdag, TORSDAG!
Veckans näst sista arbetsdag och dagen då ärtsoppa (urk) och pannkaka tillhör svensk basföda.

Dagen kommer spenderas med pulkaåkning. Kommer nog låta som fan när vi går med förskoleklassen dit då det verkligen är barmark och väldigt lite snö på vägarna, men det finns fortfarande snö/is i pulkabackarna här omkring. Bor ju ändå i Dalarna. Lär garanterat snöa mer också tyvärr. Men solen värmer och det blir mer och mer vår till min fördel.

Så här mycket vår är det i Falun och Dalarna

20130314-064524.jpg

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: