Igår efter jobbet hämtade jag ut min Ros jag fick av mamma. Jag har inte vågat hämta ut den tidigare då det varit så kallt, men nu så. Helt underbart att ha rosen ståendes på köksbordet. Det är så välkomnande tycker jag. Bakom står påskriset och Williams påskpynt han fick av sin gammelfarmor. Jag har aldrig haft ris inne eftersom jag trott att man måste ha dem i vatten och jag som är pollenallergiker har helt enkelt inte kunnat de. Eller pollenallergiker, jag är fan allergisk mot allt. Jaja, hur som helst, utan att stoppa dom i vatten har de ju inte slagit ut och de funkade. BLEV jättemysigt och fint, så har inte kunnat slänga ut det ännu.

En glimt av mitt liv då, här för er.

002Rosen så röd.

001Vackra ros.

003Påskris!

2 kommentarer

    1. Anna – HAHA, jag tänkte först skriva de! Min popcornvas. Jag lär köpa på mig några vaser för jag har väldigt dåligt med såna. HAHA, fy fan tänk när vi åt popcorn i den där och gick i pyjamas ner till Helikon och Bosse såg helt förvånad ut haha :-D.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: