Åh vilket fantastiskt väder det varit idag, helt underbart varmt fint och helt PERFEKT!

Jag njuter i fulla drag, Williams skola firade fritidshemmets dag idag så de var i Stadsparken när jag kom dit och gjorde massa roliga aktiviteter, tydligen hade dock William bestämt att han skulle leka med en klasskompis så han följde med honom hem efter skolan.
Jag tittade lite på the secret life of the american teenager och solade en stund på balkongen. Gick in och lagade i ordning en grekisksallad och sedan tog jag och Björn, med försök att få med William som inte ville en härlig sommarkvällspromenad. Vi gick till närbutiken där Björn köpte oss varsin glass, fick lite ångest dock. Lär ta tag i mitt mål igen nu. Mindre onyttigt och mer nyttigt igen. Men på sommaren går i alla fall jag mer än på vintern så man får ju mer motion den här tiden i alla fall. Tog lite foton.

001En son som absolut inte ville följa med.
Fin sminkad från skolan.

002Glass


003
En ensam ballong.


004
Trädet och ballongen.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: