Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Kläder och skor.

Sitter och roar mig med att spana på lite kläder på Boozt.com, det finns så himla mycket fint där som jag bara skulle vilja ha GÄRNA nu. Jag hittade just en jättefin creamfärgad klänning som kändes så rätt till denna sommar. Den är öppen men känns otroligt härlig och fin, enkel och luftig. Jag älskar klänningar som är luftiga i tyget som man känner sig uppklädd i samtidigt som man ändå är helt vanlig.  Cuponation.se har just nu en exklusiv rabatt på Boozt.com på 12%, helt perfekt inför sommaren och nya köp. Jag har tittat ut några plagg som jag mer än gärna vill klicka hem. Jag älskar rabattsidor, finns det något roligare än att göra fynd till billigare pris?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa