The secret life of the american teenager, sista avsnittet.

FY van vilket skitavslut på en serie som jag sett sedan 2009. Jag har gråtit och skrattat genom serien och detta avsnitt bölade jag mig igenom, men att det avslutas som ett rent hån gör mig skitförbannad. Jag var ganska mättad på serien ett tag men jag har ändå följt den och känt att den varit bra. Men jag ogillar ovärdiga slut på tv-serier. Den här fick ett rejält ovärdigt slut och det känns inte okej efter så många episoder. Jag är besviken och kommer sura över detta i några timmar nu. Dåligt, MYCKET dåligt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “The secret life of the american teenager, sista avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: