Godmorgon

Varje morgon hälsar man folk godmorgon utom jag då som bara säger hej. Jag har lite svårt för begreppet godmorgon vem vet om personen man säger det till verkligen har en godmorgon? Dagen kan ju startat som en riktig skitdag ju knappast speciellt god då eller? Uppfatta mig nu inte som en bitter människa jag är bara väldigt fundersam i uttrycket!

Annars är jag spänd inför sista avsnittet av the secret life of the american teenager som jag ska se idag, så säg inget! Vågar inte ens kolla på Facebook av rädsla för spoiler!

Nu jobb och tisdag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Godmorgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: