Att alltid vakna i tid att fånga dagen.

Jag vaknar alltid tidigt numera, jag antar att det är ett led i att jag går upp halvsex varje morgon och kroppen tycker att den fått sovmorgon klockan 7:00.
Hur som helst idag ska jag passa på att duscha och fundera ut om något mer kan ge min dag en utfyllnad. Vad ska ni göra idag?

Solen lyser över Falun och det finns ett intresse hos mig att gå på loppisrunda. Det är däremot inte det enklaste eftersom William är med Björn i helgen vilket leder till att jag är ensam, och jag går ogärna runt och tittar efter saker ENSAM.
Så vad ska man göra? Vad finns att göra? Det visar sig antar jag, nu ska jag ta mig den där underbara duschen, sminka mig och fånga dagen. En lördag kan vara fantastisk så det ska jag göra den till!

007Blommor är ju fantastiska.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Att alltid vakna i tid att fånga dagen.

  • 9 juni, 2013 at 22:32
    Permalink

    Jag är väldigt glad när jag väl kan gå upp tidigt, man får ju så mycket mer gjort på hela dagen då 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: