Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Att alltid vakna i tid att fånga dagen.

Jag vaknar alltid tidigt numera, jag antar att det är ett led i att jag går upp halvsex varje morgon och kroppen tycker att den fått sovmorgon klockan 7:00.
Hur som helst idag ska jag passa på att duscha och fundera ut om något mer kan ge min dag en utfyllnad. Vad ska ni göra idag?

Solen lyser över Falun och det finns ett intresse hos mig att gå på loppisrunda. Det är däremot inte det enklaste eftersom William är med Björn i helgen vilket leder till att jag är ensam, och jag går ogärna runt och tittar efter saker ENSAM.
Så vad ska man göra? Vad finns att göra? Det visar sig antar jag, nu ska jag ta mig den där underbara duschen, sminka mig och fånga dagen. En lördag kan vara fantastisk så det ska jag göra den till!

007Blommor är ju fantastiska.

2 Comments

  1. Jag är väldigt glad när jag väl kan gå upp tidigt, man får ju så mycket mer gjort på hela dagen då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa