Miljön, jag får stundvis känslan av maktlöshet när det kommer till vår miljö och omvärld. Varje gång jag tagit mig en resa till tippen kantas jag av en känsla av maktlöshet när jag ser tonvis av tv-apparater, smartphones, datorer slängda i högar. Ibland undrar jag om inte flera av dessa saker skulle kunna användas till annat, att det kanske skulle fungerat att använda för någon annan även om du själv tröttnat på saken. Lika är det med byråer i furu som i stället för att slängas rakt ner i återvinningen kunde användas av någon annan att måla om. Men så finns det så klart de avfallet som är helt omöjligt att fixa, sånt har jag haft MÅNGA gånger. Det är då lätt att sakerna hamnar på hög i förrådet och man önskar sig en tjänst som kunde ta med ens saker så att man själv skulle slippa sortera. Just nu när jag planterat massor med blommor på balkongen har jag en del trädgårdsavfall som skulle behöva slängas på ett bra ställe. Men sånt där tar tid, man ska ju liksom ha tiden att fixa att åka i väg med grejerna också. Sopsortering ska vara enkelt, tyvärr kan det ibland bli ganska krångligt när de så ofta krävs bil för att sopsortera rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.