Familjedag.

I veckan var jag med jobbet till Frostbrunnsdalen och jag kände att detta ville jag visa William och Björn någon gång. Björn tyckte därmed att vi skulle åka dit idag då William och jag slutade relativt tidigt och så också William.
En mysig stund tillsammans i solen, efteråt åkte vi till Biltema och efter det Barnens hus och efter det Burger king. Denna helg ska William sova hos Björn, så jag passade på att städa nu på kvällen och ser nu ett avsnitt av serien Cult, riktigt bra och spännande. Gillar att Matthew Davis från The vampire diaries spelar huvudrollen.

Nu ska jag fortsätta titta på serien.

002William ska testa hängbron.

004William.

010Domarringen.

006 Vackert.

007 Så fint!

012Älskade barn.

022Fina små fågelungar.

027William var road.

028Spännande att smaka vattnet.

029Glad kille.

035Om jag förstått min mormor rätt, så bodde min mormors morfar i detta hus.

037Kyrkan.

003

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Familjedag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: