Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Hur ett litet ljus kan göra stor skillnad.

Jag bor i en relativt mörk lägenhet. Därmed lär jag ha ljuskällor för att pigga upp mörkret här hemma. Lampor är därmed att måste i varje rum och göra sådana som verkligen lyser. Svaga lampor har en tendens att försvinna i min lägenhet. Därmed letar jag ofta efter nya och fina lampor att ha hemma, jag älskar känslan av att ha en ljuskälla på specifika platser i hemmet framför allt på vintern när det är mörkt. Jag gillar inte mörker i någon större utsträckning för mig ska det vara ljust, fint och uppiggande för själen. För att få det ljust hemma har jag öppna taklampor, eller taklampor i glas, allt för att ljuset ska spridas i mitt hem. Ljuset är viktigt för mig, ljus piggar upp och gör trötta ögon vakna. På uttaget.se hittar ni jättefina lampor i olika format, jag har hittat flera favoriter men är framförallt sugen på denna kristallkrona.

 

450x400-pbilder_Markslojd_101693_RosendalBilden är lånad från uttaget.se.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa