Jag bor i en relativt mörk lägenhet. Därmed lär jag ha ljuskällor för att pigga upp mörkret här hemma. Lampor är därmed att måste i varje rum och göra sådana som verkligen lyser. Svaga lampor har en tendens att försvinna i min lägenhet. Därmed letar jag ofta efter nya och fina lampor att ha hemma, jag älskar känslan av att ha en ljuskälla på specifika platser i hemmet framför allt på vintern när det är mörkt. Jag gillar inte mörker i någon större utsträckning för mig ska det vara ljust, fint och uppiggande för själen. För att få det ljust hemma har jag öppna taklampor, eller taklampor i glas, allt för att ljuset ska spridas i mitt hem. Ljuset är viktigt för mig, ljus piggar upp och gör trötta ögon vakna. På uttaget.se hittar ni jättefina lampor i olika format, jag har hittat flera favoriter men är framförallt sugen på denna kristallkrona.

 

450x400-pbilder_Markslojd_101693_RosendalBilden är lånad från uttaget.se.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: