Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
IBS & Magproblem

Mår illa.

Usch, började spy för ett par timmar sedan och la mig därmed för att sova mår någit bättre kan ha varit något man ätit då. Mindre kul, trodde fan jag fått magsjuka så fick redig jävla panik för jag HATAR magsjuka bokstavligt talat. Ska ta och fortsätta titta på Cult har ett par avsnitt kvar på serien bara.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: