Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Devious maids.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lDH6_oDs-Qo[/youtube]

Har just kollat på Devisous Maids, helt okej serie med flera skådisar från flera andra serier jag kollat på tidigare, bland annat Grant Show som spelade Jake i Melrose Place, Drew Van Acker som spelar Jason DiLaurentis i Pretty little liars, Ana Ortiz som spelade Hilda i Ugly Betty, Jody Reyes som spelade Carla i Scrubs. Serien ska om jag förstått det påminna en del om Desperate Housewives då det är samma producent men då jag inte sett DHW har jag inget att jämföra med. Men testa se den och bedöm vad du tycker, själv är jag positiv än så länge.

Serien skildrar hembiträdens liv i de rikas värld och hur det blir behandlade av sina arbetsgivare, serien startar med ett mord. Som sagt ge serien en chans och berätta vad du tycker, detta var första avsnittet.

6 Comments

  1. vilken fin blogg du har 🙂 läste din pres och blev väldigt berörd. upptäckte att vi hade en del gemensamt. jag är född -82, blev sjuk i mina nerver runt 15 år, också 1,72 lång ch vägde 45 kilo, fick oxå käka cipramil. 18 år gammal blev jag gravid och 2001, 3 månader innan jag fyllde 19 år föddes min lilla tös. ingen utbildning lr körkort lr inkomst hade jag en idag är jag utbildad fritidsledare och arbetar på fritidshem, körkort och fint hem 🙂 ha det gott

    1. heltanklaanna – Så spännande att höra om fler som haft liknade liv, det är även underbart att höra att även ditt liv blivit till det bättre. :).

    1. Lina – A Film and Tv Freak Like Me – Kunde tänkta mig de :). Jag har aldrig sett DHW den gick medan jag var fullt upp med att vara småbarnsmamma i början där, så kändes inte så kul att börja mitt i men funderar på att plöja igenom den 🙂

      1. Jag plöjde igenom den på 3 månader när jag köpte ”megaboxen” med hela serien (8 säsonger) och ändå hade jag sett nästan hela på tv innan. Men det säger ju ett och annat, jag gillade den =) Rekommenderar även andra till att köpa den och sedan kan man ju se den i sin egna takt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: