20130727-084325.jpg

20130727-084331.jpg

Hade en toppen dag igår! Kommer bilder senare för fick verkligen jättefina bilder. Var kul också att åka runt lite i Dalarna och kika. Hamnade i Dala-Järna, Vansbro och lite mer och vi fick se ett vildsvin och matade henne med. Bilder kommer, häftigt var det. Riktigt stora djur.


6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: