Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
IBS & Magproblem

En måndag med dimmig morgon.

Det ligger tät dimma över hela Falun. Nu känner man att det går mot kallare och mörkare tider. Hösten, själv har jag sovit ganska skit i natt. Har haft ont i magen hela natten. Försökt sova men vaknat om och om igen för magen har verkligen haft smärtor! Magsäcken som protesterat, har haft så ont att jag velat gråta och på de mått illa, skitkul verkligen… Har inte kräkts i alla fall så är ju inte magsjuka, funderade inatt efter en googling om jag har magsår…

Related Tags:

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: