Fredagskväll!

20130927-215442.jpgFilmen Flygplan var GRYM! Diggade den skarpt, William och grannarna var också nöjda och belåtna.
Kommit hem till ensamheten och passade på att färga håret och nu slängt på en ansiktsmask, så fort jag sköljt bort den ska jag ta min järntablett. Räknar ner tills måndag när jag tar sista för denna omgång. Gillar inte järntabletter jag blir mer knas i magen av dem en annars. Inte direkt kul när man behöver SKITA nu på en gång flera gånger per dag… Ogillas liksom, jag till skillnad från andra reagerar på att bli LÖS i magen av järn. Fast så har min mage aldrig varit som andras…

Hoppas ni har en fin kväll!

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Fredagskväll!

 • 28 september, 2013 at 12:23
  Permalink

  Härligt att filmen var bra!
  Vad tråkigt att din mage blir så knas av järntabletterna :/ jag har med ätit järntabletter, men som tur blev min mage inte konstig.

  Reply
  • 28 september, 2013 at 12:44
   Permalink

   kajsa – Skönt, min mage blir helt knäpp jag verkligen avskyr det 🙁

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: