Julmat.

Vi fixade lite julmat eller mer jultallrik idag, så sjuktgott! En mini version men verkligen en lite förrätt inför julen. Älskar julmat!

Dagen har förutom detta bestått av jobb och efter jobbet så blev det hem och sedan vidare mot musikskolan för Williams del. William har lekt i snön så klart medan jag har lidit och känt att VARFÖR?! Varför kom snön, jag ska väl vara glad för alla barns skull kanske men usch snö för mig är inte något positivt även om jag får glädjas åt alla andra. Jag har haft en super sommar och en fantastisk höst!

Nu börjar klockan ticka mot kväll, jag är nämligen astrött så ska snart slå igen mina blå. Imorgon är det fredag och då är det som jag brukar kalla det lyckofredag. Kommer hem tidigt och bara njuter vilket känns perfekt!

001

002

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Julmat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: