Jullov!

Äntligen, nu tar jag jullov ett tag! Bara vara mamma och allmänt flyta framåt. Jag älskar detta! William går i skolan imorgon med, men jag kommer ta dagen stort med honom imorgon. Vi ska kika på stan och bara vara, längtat efter jag och han tid.

Nu ska jag dock strax på personalkväll. Har en känsla av att det kommer bli jättebra, även om jag ska bege mig hemåt rätt tidigt. Jag vill ju fånga morgondagen!

Lite foton på mig, så här kommer jag se ut ikväll.

 

002

004

011

016

019

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Jullov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: