Dåligt med aktivitet här känner jag, i måndags var jag helt slut efter jobbets alla timmar och igår var jag också trött. Vi åkte ut till Sågmyra får att lämna tillbaka stövlarna jag köpte under mellandagarna. De var fabriksfel på ena paret som jag inte upptäckte när jag köpte dem.

Efteråt åt vi ute i Bjurs och åkte sedan hem.
Väl hemma så var vi rätt sega och jag somnade ganska snabbt efter jag lagt mig. Sovit mindre bra dock, vaknat flera gånger och rört på mig.

Håller även på att vänja av håret med att tvättas varje dag. Ganska tufft! Jag har tvättat det varje dag sedan jag var 12-13. Har sedan i fredags tvättat håret 1 gång och det var i måndags.
Så det känns i håret, men antar att det kommer bli bättre. Om inte annat om några veckor, det som dock är positivt är att håret glänser och känns mer fylligt. Detta är ju tack vara balsammetoden.
Vet ju att håret redan mår betydligt bättre fast jag tvättat det ofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: