20140206-064901.jpg

Äntligen torsdag, denna dag slutar jag klockan 13:30. Skönt med tidiga dagar, även om fredagen är min riktigt tidiga dag med sin sluttid på 11,00. Fortfarande lika trött som igår kväll, vaknar massor på nätterna så drygt!

Tvättade håret i morse.
Kändes så fylligt efteråt. Mitt hår brukar falla platt efter tvätt även om BM gjort det betydligt mer fylligt, men antar att mitt lilla kämpande nu med att tvätta håret sällan börjar ge med sig. Skitkul!

Nä nu blir det jobb för dagen, just ja tog hatten idag.

Relaterade etiketter:


4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: