Rensar plast.

Jag byter ut fler och fler produkter hemma, plast går över till trä och jag letar just nu efter två stycken bra stekspadar i metall och med träskaft. Det känns omöjligt att hitta en, visst kan jag köpa på nätet men jag upplever inte att jag hittar någon. Det är just nu en av alla jag vill ha saker, mitt andra är var jag ska göra av allt jag redan har i plast, fråga är om någon kanske vill ha sakerna. Får klura runt på den frågan.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Rensar plast.

 • 8 februari, 2014 at 15:35
  Permalink

  Vi byter också ut plast eftersom. Fast mest för att vi tycker att andra material är bättre att jobba med. Vi har en sån stekspade, tror sambon köpte den på Cervera eller Önska (fd Duka).

  Reply
  • 9 februari, 2014 at 21:25
   Permalink

   Camilla – Härligt :). Min mamma skulle ge mig några stycken 😀 ,.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: