När man kämpar med att inte tvätta håret.

Nu har det gått en vecka, jag har tvättat håret två gånger sedan förra fredagen. Hur jävla imponerande är inte de?! Jag är grymt nöjd med mig själv, detta kommer således betyda att ju längre tiden går ju mer tid går ju bättre kommet mitt hår att må. Det har visserligen blivit underbart sedan jag började med No-poo men ännu bättre blir det utan att tvättas för ofta.

Var ner på stan och handla linser idag och fick även en ny linsvätska att testa. Jag hoppas att denna ska rengöra den bättre. Nu ska jag kika på The Vampire dairies och sen får jag se vad dagen kommer erbjuda.

Just ja, eftersom jag inte tvättat håret sedan i torsdags så satte jag upp håret i en donut. Köpte den i somras men endast använt den en gång, då jag är en typiskt ha håret utsläppt människa.

001

003

008

006

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “När man kämpar med att inte tvätta håret.

  • 8 februari, 2014 at 14:30
    Permalink

    No-poo låter ju som en medicin mot diarré!!! 😉

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: