Högtider & födelsedagar Världens gulligaste kollegor och elever.
Högtider & födelsedagar Läraryrket

Världens gulligaste kollegor och elever.

Idag på morgonen så sjöng eleverna för mig, jag blev så glad. Efteråt så hade jag en jättebra dag med flera kollegor som grattade mig. Mot slutet av dagen så kom en kollega och skulle prata med en annan av mina kollegor. Så kom de båda in tillsammans med en tredje kollega (alla från vårt A-lag) och sa att de ville gratta mig. Blev så himla rörd! Fick en jättefin blomma och kort där alla elever skrivit sina namn + kollegorna i A-laget, sedan massor med teckningar som eleverna gjort till mig. Jag blev verkligen så glad, fick tårar i ögonen. Det kändes så himla fint och jag kände verkligen vilket fantastiskt jobb jag har också vilka underbara kollegor som jag fått förmånen att arbeta tillsammans med, elever som är helt fantastiska och ja det är en underbar arbetsplats helt enkelt. Jag är så himla glad, finner ingen bra ord!

001

002

Så himla fin!
Tusen tack!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: