20140213-171525.jpg

Fick 50 kr av CDON för att jag fyllt år. I och med detta köpte jag Hunger games på blu-ray för 49:- och förhandsbokade den nya. Jag insåg dock precis vid beställningen att jag glömt klicka i att jag ville ha armbanden med så skrev ett meddelande till CDON som skickade med dem.
Skitbra! William var lyrisk, han läser nämligen första boken i skolan just nu och filmerna har ingen av oss sett. Jag har dock läst alla böckerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: