Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Trötthet.

Idag efter jobbet åkte jag hem och städade, såg lite på serier och sedan följde jag med William på friidrotten. Hann åkte med Björn en sväng och kom hem igen, renbäddade sängen och här sitter jag nu och känner hur ögonlocken håller på att falla ihop. Lär väl gå och lägga mig så jag orkar morgondagen. Den bli nämligen lång om än väldigt spännande!

Kändes inte så fullt inspirerande med det här inlägget men det är det bästa jag kan komma med just nu.

008

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa