Känner mig lite halvkass idag, som kroppen börjar gå in mot en förkylning. Haft frossa sen runt tolv idag så får hoppas en lite sovstund i sängen ordnar upp saken. Dagen har bestått av medarbetarsamtal, lönesamtal och AP-träff, utöver vanlig arbetsdag då. Denna dag blev således ganska lång men det var okej, Björn och William hämtade upp mig efter jobbet tillsammans åkte vi till Ikea och åt middag. Jag hade en gratis måltid för hela familjen som skulle gå ut imorgon, så jag tänkte att vi lika gärna kunde använda den. Jag var dock rätt trött så blev inget handlat utan vi åkte hemåt.

Sängen snart men ska se ett avsnitt av The Walking dead tills William somnat, sen blir det sängen för mig med.

016

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: