William har hostat hela natten, har ont i halsen och är blek. Fixade mig ändå för jobb men när William kom upp såg jag ju att han inte var rätt person att ta till skolan. Blir vab för mig idag och för Björn imorgon, hur mycket otur kan man ha?! Känns som detta år kantats av sjukdomar helt sjukt ju! Förstår inte hur vi lyckats med att ha sånt oturs år?! Är väl kanske allas otur någon gång antar jag.

Hur som helst så här vabbas det och jag antar att det är min dag. Har i alla fall fotat lite i brist på annat här hemma. William kurerar sig nämligen på soffan.

149

151

130

134

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: