Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

När man inte är sjuk själv, är barnet sjukt.

William har hostat hela natten, har ont i halsen och är blek. Fixade mig ändå för jobb men när William kom upp såg jag ju att han inte var rätt person att ta till skolan. Blir vab för mig idag och för Björn imorgon, hur mycket otur kan man ha?! Känns som detta år kantats av sjukdomar helt sjukt ju! Förstår inte hur vi lyckats med att ha sånt oturs år?! Är väl kanske allas otur någon gång antar jag.

Hur som helst så här vabbas det och jag antar att det är min dag. Har i alla fall fotat lite i brist på annat här hemma. William kurerar sig nämligen på soffan.

149

151

130

134

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa