Lördag, naglar och utgång.

Sitter och kikar på Beauty and the beast, inte för att den serien ligger på min favoritlista utan för att jag nyss såg The 100 och där var äntligen Lincon med igen! Min stora favorit!

I alla fall, ska kika klart på det här avsnittet och sedan ska jag ner till Daily life spa och byta ut naglarna. Smärtsamt men kommer bli jättefint efteråt, efter det ska vi åka ut till Gamla Staberg och äta. Så sjuktgott och fint! Ikväll ska jag grilla med Björn och Christin, och sedan ska vi gå ut ihop en sväng jag och Björn det ska bli trevligt.

Hoppas ni får en fin lördag!

008

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Lördag, naglar och utgång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: