Så var denna lördag nästan slut.

Dagens middag blev två ägg med majonäs samt två finn crisp så gott. Kändes som en bra middag också när man har ett mål. Det jag gillar med ägg är att det är mättande trots att man egentligen äter så lite, sen är ägg gott också. Jag älskar att äta ägg.

Efter maten kikade jag på senaste avsnittet av Mistresses medan William har umgåtts med sin kompis. Han sa något om filmmys så ska se om han fortfarande vill se film. Vad gör ni ikväll?

082

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Så var denna lördag nästan slut.

 • 7 september, 2014 at 11:44
  Permalink

  Vilken fin bild 🙂
  Blev det någon film igår?

  Idag har vi inget planerat, förutom att Peter ska iväg och träna. Jag ska alldeles strax ta och fixa lite lunch iallafall så får vi se vad resten av dagen bjuder på 🙂

  Reply
  • 7 september, 2014 at 21:31
   Permalink

   Beatrice, mamma till Robin och Jennifer – Det blev det, High school musical 2 :-p. Williams val. Tack förresten 🙂 . Låter som en skön dag 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: