Att göra kritor.

William hade så tråkigt idag, så han plockade fram lite pyssel och gjorde kritor i ugnen. Jag testade själv och tänkte att detta borde man ju kunna göra på jobbet om det finns överblivna kritor. Jag ska kolla upp saken, lite experiment och färger. Ska kolla lite i Lgr11 och se om jag kan stoppa in detta i något mål. Så enkelt och framförallt roligt! Jag gjorde också en.

IMG_2085.JPG

IMG_2088.JPG

IMG_2087.JPG

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: