Att göra kritor.

William hade så tråkigt idag, så han plockade fram lite pyssel och gjorde kritor i ugnen. Jag testade själv och tänkte att detta borde man ju kunna göra på jobbet om det finns överblivna kritor. Jag ska kolla upp saken, lite experiment och färger. Ska kolla lite i Lgr11 och se om jag kan stoppa in detta i något mål. Så enkelt och framförallt roligt! Jag gjorde också en.

IMG_2085.JPG

IMG_2088.JPG

IMG_2087.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: