Dark Mode Off / On
Smink & hår

Nytt i håret.

Klippte och färgade håret igår. Själv alltså, håret behövde toppas och jag kände att färgen började tappas sedan i somras när jag färgade senast. Två månader sen med andra ord, så i med mörkbrun färg på överhårt och en rödfärg på underhåret. Det syns men det kommer ta tid tills det blir mer rött än det är nu. Jag gillar det i alla fall. Blev en del hår som försvann i alla fall, toppade bort de som kändes slitet. Jag försökte minnas när jag var till frisören senast och det var 2012, precis innan jag var färdig med studierna. April tror jag rent av det var? Precis runt påsken, men jag har helt enkelt inte känt behovet av att gå dit, får se när nästa besök blir. Brukar vara typ tre år mellan mina frisörbesök så antar att det snart blir ett sug att gå dit igen.

Här är i alla fall resultatet.

004

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: