Jag verkligen älskar JulMosaik som Williams skola ordnar varje år. Det är alltså en julshow där hela skolan F-9 underhåller genom, sång, spelande av instrument, dans och teater. Jag skrattade i massor när eleverna skulle vara olika länder som kom till Sverige för att tävla i VM. Det är skid-VM i Falun nu i februari och numren genomsyrades av detta. De är verkligen duktiga, och jag fick tårar i ögonen vid flertal tillfällen. Williams klass rappade och sjöng, de hade även budskapet hela 4-6 att tänka mer på andra i världen och vår miljö. Det var jättefint, och som varje år kommer jag alldeles varm hem efter JulMosaik, så himla bra och jag gillar verkligen Lugnetskyrkans lokaler som ger så fantastiskt ljud.

Efter JulMosaiken åt vi pizza. Vi delade på två och sen fick Björn med sig det som blev över till jobbet.

024

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.