Äntligen jullov! Jag har nyss kommit hem från en personalfest där vi personal fick laga riktigt god mat tillsammans på en restaurang i Borlänge. Riktig kul ide. Jag åkte hem rätt tidigt, jag var helt enkelt inte upplagd för fest. Jag försökte genom att bjuda till men egentligen ville jag bara hem. Jag skrev upp mig fastän jag egentligen inte ville då jag fick rådet att det är roligast när man inte vill. Det stämde inte på mig för jag ville bara hem. Hem till William, hem till mitt hem. Att jag haft huvudvärk i lättare form sedan klockan 12:00 idag gjorde väl inte egentligen saken bättre. Torsdagar är inte min dag, jag har börjat se ett mönster varje torsdag har huvudvärk i någon grad, och sen är det väl mitt mående i stort just nu. Jag mår bra så länge jag inte socialiserar mig för mycket. Jag är i min isoleringsperiod. Först blir jag ledsen, sen går det över till att isolera mig under en period och sedan när allt detta passerar kommer jag ut så mycket gladare och öppnare igen. Det är min cirkel i livet. Jag är i en svacka och jag tror jag behöver såna här perioder. Det är en del i mitt sorgearbete.

Nä nu ska jag sova!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: