Jag har sedan jag var tonåring hört att mascaran från YSL är det absolut bästa. Jag har då alltid tänkt att någon gång ska jag köpa den. Eftersom jag aldrig bott på en plats där denna mascara funnits att tillgå i butiker har jag helt enkelt aldrig köpt någon. Tills jag en gång kom på att va fan man kan ju handla från nätet. Sagt som gjort, jag köpte denna och ser i massor framemot att använda den. Jag köpte den från Nordic feel IMG_2892.JPG

IMG_2895.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: