Efter jag fixat naglarna idag, gick jag upp mot Williams skola. Jag var 40 minuter tidig men tänkte att det kunde vara kul att hälsa på lite. När jag kom dit var det lunch risgrynsgröt och smörgås som serverades. Eftersom alla elever slutade 12:00 idag så var de riktigt glada barn i gruppen. Jag fick ta lite mat jag med, så jag tog mig en smörgås och satte mig bredvid William. Det var jättekul att besöka hans klass, jag tycker man får se så mycket och sen får man ju idéer när man besöker andras klassrum som lärare. Barnen var jätteglada och det var dukat till långbord i klassrummet. På Williams skola äter eleverna i kassrummen, och jag tycker det känns så lugnt när man sitter där. De pratar med varandra och verkar så kärleksfulla, sånt känns så skönt som förälder. Trygghet är basen, och kunskapen kommer då på köpet. Jag tror att det är viktigt att bygga upp en trygg klass, med bra klasskänsla då får man mycket på köpet senare. Det känns så bra att se att sitt barn trivs.

Det blev gruppkram och sedan efteråt fick eleverna med sig ett papper hem, där alla skrivit något snällt till varje kompis. Hur fint var inte det? Jättegulligt ju!

Jag och William gick ner mot stan för att julhandla, jag tog ut 200 åt William som han fick handla julklapp till mig och Björn för. Han letade och hittade saker, han köpte även julklapp till sin bästa vän.
Eftersom Williams favorit är Subway avslutade vi vår stadsdag där.

Jag har haft en toppen dag!

IMG_2889.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.