Williams julpyssel.

Igår kom William hem med julpyssel från skolan som de pysslat med under sin pysseldag igår. Eftersom de hade JulMosaiken mellan 18-20:00 i onsdags hade de drop in fram tills klockan 10:00 i torsdags och efter det pysseldag. Eftersom jag jobbade så gick William till skolan i vanlig tid, men idag slutade de 12:00 så då tog jag med honom på stan. Hur som helst detta är julpysslet William gjorde.

IMG_2882.JPG

 

Jag bokstavligt talat ÄLSKAR dessa ljus.
Detta är det tredje jag fått av William nu, oc de är ju bara så fina!
Han gör olika varje år.

IMG_2881.JPGTre i radspel
Ljus
Tomte
Ask

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: