William Tweenieåldern Magsjuka.
Tweenieåldern

Magsjuka.

IMG_3144.JPG

William berättade i morse att han hade ont i huvudet. Men då jag tänkte att lite frisk luft och lite frulle skulle göra honom piggare fick han gå till skolan.
Jag fick sedan ett sms där han berättade att han mådde illa, så få fick han gå hem. Själv jobbade jag kvar tills vi hade lunch med eleverna och tog sedan bussen hem. Där möttes jag av en sjukling som legat på soffan och är inte så bra i magen om man uttrycker det så. Stackare, jag antar att det är magsjuka. Nu ska jag hålla mig frisk för jag vill verkligen inte bli sjuk!

Jag har alltså inte gjort så mycket idag, och imorgon tar Björn vabben så jag kan jobba, på torsdag vabbar jag istället. Så här blir det ibland.
Vad gör ni idag?

 

8 Comments

  1. Huva, magsjuka är inte kul! :/ Vi hade en vända med det tidigare i höstas. Om ni inte redan har gjort det så svälj 10-13 hela vitpepparkorn så ska det tydligen hjälpa mot magsjuka 😉

    sv; Kommer bli underbart med hus och trädgård nu när man har barn! 🙂 Ser verkligen fram emot sommaren 😀

    Tack för kommentar! 🙂

    1. Susanna i Norge – mamma till Melwin & gravid igen – Ja fy! Magsjuka är hemskt, och jag hoppas jag slipper bli smittad. Har ju tyvärr inga vitpepparkorn hemma dock 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: