En kväll i februari.

Efter jobbet idag åkte jag hem för att greja innan William skulle till sin gammelfarmor och farfar i Skedvi. Han ska sova där i natt och jag ska ju jobba imorgon så då fick han lov på annat håll, eftersom hon ogärna ville vara på fritids när han är ledig. Hur som helst så väl där blev vi bjudna på mat och efterätt jättegott! Sedan åkte vi till Kniva en sväng och sedan skjutsade Björn hem mig. Nu sitter jag här, ska väl strax kolla bussar inför imorgon när vi ska få lyssna på andra kollegor i kommunen och deras sätt att arbeta på. Blir säkert jättespännande, sen går jag hem på lov.

Under lovet ska jag kolla på skid-VM, försöka motionera en del, umgås med William, kanske gå på ett biobesök och bara njuta. Hoppas även på att få läsa någon av alla de böcker jag köpt på sista tiden samt blogga. Det ska jag verkligen försöka mig på rejält!

Hoppas ni har en fortsatt fin kväll!

Large Blog Image

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “En kväll i februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: