fbpx
Dark Mode Off / On
Läraryrket

God morgon.

Lyssna på stillheten och tystnaden. Alldeles strax ska jag kliva ut sängen, slänga morgonrocken runt mig, renbädda min säng och äta frukost. Jag tar ledigheten med ro, ingen stress utan lugn. Förut har jobbet legat över mig vid ledighet nu släpper jag jobbet och koncentrerar mig på att ladda upp mig. Jag behöver laddas, vila och njuta av den inre rösten som ger mig lugn och får mig att andas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: