Hade en fin dag på jobbet idag, även om det var kallt som sjutton i skolskogen hade vi det riktigt trevligt och barnen var hur glada som helst.

Björn plockade upp mig utanför jobbet och vi åkte mot Mora där Björn kikade på en bil, trevligt med en liten tur till annan ort. William stannade hos sin farmor så länge, där både hans farbror och faster var då de kommit upp till Dalarna på besök under påsken.
När vi hämtat William åkte vi hem, dumpade av William så han kunde träffa grannen och göra påskkort sedan gick de påskgubbar i huset och fick godis som de sedan åt hemma hos, grannen samtidigt som de såg på film. Jag läste lite bok medan Björn tittade på hockey.

Skjutsade hem Björn och efter det såg jag på senaste av Finding Carter, en serie jag gillar i massor. Nu ska jag strax sova, imorgon blir det att dammsuga och tvätta. Får se vad dagen mer kommer erbjuda.

Hoppas ni haft en fin dag!

DSCN0706

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.