Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Heroes – säsong 2.

Jag och William började följa Heroes runt påsklovet och nu har vi hunnit med att se säsong 2 och jag funderar över varför jag inte följde denna serien när den gick?! Den är ju helt underbar! Jag älskar ju filmer och serier i den här genren. Hur som helst, säsong 2 handlade om ett virus som cirkulerade runt bland hjältarna och Hiro som ställde till historien lite, Peter Petrelli hade minnesluckor, och Claire som försökte ha en ny identitet och träffade en kille vid namn West som hade förmågan att flyga. Dessa två blev genast några jag vill se mer av tillsammans. Jag som tycker Sayler är läskig, hela hans blick verkligen bra skådespelare måste jag säga för han känns verkligen som en psykopat.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: