Madde1_7Jag som liten, i Maggås. Vår eller sommar.

Wohoo! Det är måndag och min lediga planeringsdag, så skönt. Jag gillar måndagar eftersom jag gör det mesta av min planering på måndagar. Brukar gå upp och äta frukost med William, och sedan lyssna på lite musik, jobba och ta det lugnt utan stress och press.

Idag klockan halv tre ska jag på återkoll hos synsam här i Falun, jag har testat en ny lins så nu vill de se hur den sitter i ögat. William ska med sitt fritids på eftermiddagen och spela minigolf på Lugnet så det blir säkert jättebra för då hinner jag kolla ut en present åt Björn också. Björn fyller nämligen år på lördag.

Nu ska jag duscha och se om jag hinner med att kolla på ett avsnitt av Game of throens! Annars får det bli ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: