Köpte denna från Lyko för några veckor sedan. Var dock ganska många dagars leveranstid så det drog ner mitt betyg på Lyko känner jag. Det är inte kul att vänta på det man beställer när man likt mig har ganska dåligt tålamod.  Om du vill beställa produkten kan du köpa den här. Balm Shelter Tinted Moisturizer.

Förövrigt är jag helt såld på The balm, de innehåller inte parabener och testar inte på djur något jag ställer höga krav på. Jag insåg nämligen för ett tag sedan att det är alldeles för många kryphål så de produkter jag köpt med gott samvete förut, var alltså djurtestade trots att jag inte trodde detta. Sådant vill jag inte sponsra, och eftersom parabener även de är skit försöker jag att leva utan sådant med. Men man får leta som bara den, förut att The balm inte djurtestar är de även väldigt pigmenterade så sminken blir awsome! Så om du inte testat The balm rekommenderar jag dig att göra det.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa