Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Näst sista dagen.

I väntan på bussen som ska gå till Borlänge, den var tydligen försenad och bussen innan hade fått motorhaveri så här står ett stort gäng upprörda människor. Vi skulle i alla fall få en ersättningsbuss. Alltid lika spännande med nya dagar, tur att det snart är semester. Idag och imorgon, sen semester tillsammans med William! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa