My little pony – Beställning från Shirtstore


   I fredags la jag denna beställning! Jag är som ett barn på julafton! Som ni vet samlar jag på my little ponys från 80-talet, och när man då kommer över sånt här är det som jag är 4-5 år och öppnar julklappar igen! Jag känner mig som en fyraårig jag som är helt galet glad för jag just öppnat bästa paket!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: