Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony – Beställning från Shirtstore


   I fredags la jag denna beställning! Jag är som ett barn på julafton! Som ni vet samlar jag på my little ponys från 80-talet, och när man då kommer över sånt här är det som jag är 4-5 år och öppnar julklappar igen! Jag känner mig som en fyraårig jag som är helt galet glad för jag just öppnat bästa paket!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: