Dark Mode Off / On
Reklam

Resa.

Inlägget är ett samarbete.

Resande, alla gör någon gång en resa. Det kan vara inom landet man bor i eller globalt. Många människor reser mycket i jobbet just nu, själv reser jag ogärna längre. Jag gillar inte något vidare att flyga och tanken på att lämna landet lockar faktiskt inte mig. Ändå vet jag att någon gång kommer jag behöva göra en resa genom jobbet, det är så för alla. Att föredra när man åker är att samla alla sina affärsresor på samma ställe, Scanworld erbjuder den tjänsten. Jag tänker mig att företag gärna vill samla under samma tjänst eftersom man då efter några resor känner igen rutinerna och dessutom slipper sätta sig in i nya rutiner vid varje resa. Jag tror absolut att detta passar för många människor. Vad tror ni?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: