Breakfast in our home.

001

Idag är det fredag, min lediga dag och vi tog en frulle tillsammans klockan sju i mitt lilla kök. Det är något speciellt det där, även om frukosten inte är framdukad i rejäl massa så är det ändå så härligt att äta tillsammans. Det är lyx när William äter på fritids på morgonen och jag tar någon finn-crips i farten mellan att greja mig på morgonen för jobb och allt vad som kommer att ske. En kopp Tassimo latte macciato och två finn-crips med ost. William åt limpsmörgåsar med salami. Han gillar sånt, min mage fixar inte saken.

Att bara njuta i enkelhet, att kolla ut genom fönstret och se dimman som lagt sig över vår lilla stad, att mötas av en morgon med små ord. William som läste i jultidningen samtidigt som vi pratade om livet.

Det enda som störde vår morgonglädje var när bussen William skulle med åkte ifrån honom, trots att han stod på hållplatsen. Jag känner hur ilskan kommer bubblande i mig när jag tänker på saken, vilka idioter det finns. Världen vi lever i är verkligen inte skapad för att vara schysst mot barn, och barn är vår framtid. När världen beter sig som idioter mot barnen, skapar vi idioter som vuxna. Jag undrar hur många som lägger ihop de korten? Förmodligen väldigt få.

002

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: